PETRILA / O sumă bunicică pentru a scăpa de șobolani

  •  
  •  
  •  

Primărie, cu probleme, șobolanii, clienții casei. Gunoaie și rozătoare, împânzesc orașul. Micuța urbe, cu probleme, a prins un contract de deratizare, în valoare de 10000 lei.

Blocurile cu probleme și agreate de șobolani, respectiv blocurile 12, 27, 33, pe moment au scăpat de acest coșmar. ”Nu știu, nu am mai văzut. Dar în schimb cât timp o stat aici pază o fost bine, nu s-or aruncat gunoaie, cum nu-i pază, cum se aruncă gunoi”, spune o petrileancă.

”Am reușit să închidem acel focar de infecție, nu numai la blocul 27 începând de la blocul 12 și până la blocul 33. Am angajat o firmă ,acum aproximativ o lună de zile, care a deratizat toată zona. Chiar am fost ieri la blocul 27 și am observat că nu mai există niciun șobolan. S-au strâns câțiva saci de șobolani. Puteți să-i întrebați pe cei de la ENEL care au un punct de transformare chiar lângă blocul 27. Când s-au dus să intre acolo erau disperați. Erau cred 3 sau 4 saci de șobolani acolo„, a declarat Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *