O petrecere cu surprize, un grătar, muzică, un scandal, și petrecăreții au ajuns săltați de oamenii legii / VIDEO

Niște petrecăreți, care petreceau în fața blocului, au terminat cheful la Poliție. Oamenii, s-au încins la chef, și au deranjat vecinii, care au sunat la 112. Echipajul, a fost, pur și simplu, atacat, la propriu de petrecăreți.

Oamenii, legii sosiți la fața locului, au încercat, să le explice petrecăreților, că deranjează vecinii. Aceștia, crezând că pot continua la fel petrecerea, au luat avânt, și unul dintre ei, a luat o bâtă cu care a început să îi lovească pe polițiști. 

În cele mai multe cazuri, și din ce în ce mai des, polițiștii sosiți la fața locului, sunt jigniți, amenințați și chiar atacați. Toți cetățenii, trebuie să conștientizeze faptul că, niciodată nu știi, când ai nevoie de ajutorul polițiștilor. Ei, sunt un veritabil scut, în fața interlopilor. Acum, timp de 30 de zile de arest preventiv, cei trei, au timp, să se gândească la faptele lor, și la acuzația de ultraj.

“Magistraţii au dispus arestarea preventivă a trei hunedoreni, acuzaţi de ultraj. Aceştia au sărit cu bâtele la poliţişti. 

Judecătoria Hunedoara a admis cererea procurorilor de arestare preventivă a lui Arpad Kalanyos, Mihail-Sorinel Kalanyos şi Robert Valentin Kalanyos, un tată şi cei doi fii ai săi, acuzaţi de ultraj.

Duminică, hunedorenii cu vârste între 19 şi 46 de ani, ar fi provocat un scandal în care ar fi agresat mai mulţi poliţişti şi un jandarm. Scandalul a izbucnit în faţa blocului de locuinţe sociale aflat pe Strada Eliberării, din cartierul Micro 7, după ce o persoană a sunat la 112. Ea s-a plâns că este deranjată de zgomotul pe care îl provocau petrecăreţii, care au încins grătarele între blocuri şi ascultau muzică cu sonorul la maximum. La sosirea echipajului de ordine publică, oamenii au început să ţipe şi să se îmbrâncească cu poliţiştii. În sprijinul poliţiştilor a intervenit un jandarm, care a fost agresat.

„În timpul intervenţiei, un bărbat s-a înarmat cu un topor şi a adresat ameninţări cu moartea organelor de ordine publică, iar un alt bărbat a lovit un agent de poliţie cu o bâtă din lemn. De asemenea, o a treia persoană a adresat ameninţări cu moartea agenţilor de poliţie”, a informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

A fost deschis dosar penal pentru ultraj, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara. ” Sursa: adevărul. ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *