O directoare încalcă legea cu nerușinare

  •  
  •  
  •  

În urmă cu câteva zile am fost victima unui agent de pază care lucrează la acel liceu si se află în graniță cu cimitirul. Am făcut o adresă în scris, pe legea 544, iar datorită faptului că nu am menționat un număr de înregistrare doamna directoare a îndrăznit să spună în două cuvinte ca acea sesizare ar fi un fals.

Trimite un răspuns de nedescris, pe această cale fac apel către autoritățile competente unde le rog să ia măsuri urgente cu privire la ceea ce se întâmplă. Instituțiile statului sunt rugate să se autosesizeze cu privire la această mascaradă creată de această directoare unde spunem că publicația News VJ nu ar exista, dacă se confirmă cele spuse de doamna ne vom retrage, dar dacă nu este adevărat autoritățile au datoria de a lua măsuri urgente împotriva dânsei.

IPJ Hunedoara, domnilor polițiști, această directoare a refuzat sa pună la dispoziție acele înregistrări unde reiese faptul ca am fost împins și amenințat de acel agent de pază. Menționez ca toate instituțiile a statului au răspuns și răspund pe legea 544, legea transparenței. Nu au fost probleme cu privire la cele menționate niciodată dar cu această directoare văd că sunt probleme datorită faptului că sunt probleme sunt rugate autoritățile sa intervină și să vedem cine are dreptate.

Datorită faptului ca azi, mâine, cimitirul o ia la vale și doamna directoare cred va preda ore de anatomie, are o supărare săraca, îi place să compromită, își dorește să devină Miss vedeta Văii Jiului, de parcă fără ea nu erau articole. Aș fi curios ce răspuns vor da, dacă îl vor da, cei de la inspectoratul școlar, poate celor de acolo le place ce se întâmplă la acest liceu. O mână spală pe alta și cu asta basta.

Ținând cont că doamna directoare a liceului a reușit să încalce legea 544/2001, sub pretextul că acea solicitare nu a avut număr de înregistrare, noi îi spunem că a dat greș și poliția trebuie să se autosesizeze.

Datorită faptului că se simte vinovată nu a dorit să răspundă, conform legii, nu a dorit să respecte legea în vigoare, dar a ținut să sfideze, să încalce legea cu orice preț. Inspectoratul școlar, doamnele de acolo, credem noi că o țin în brațe, ar trebui să ia măsuri urgente a împotriva doamnei directoare.
Foto facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *