O delegație a paramedicilor SMURD – SALVITAL Hunedoara a fost primită astăzi de prefectul județului Hunedoara Vasilică Potecă

 

O delegație a paramedicilor SMURD – SALVITAL Hunedoara a fost primită astăzi de prefectul județului Hunedoara Vasilică Potecă. Paramedicii au protestat în fața Prefecturii și a Consiliului Județean Hunedoara, nemulțumiți de salariile mici pe care le primesc, și spun că acest lucru se întâmplă în condițiile în care efectuează aceeași activitate ca angajații ISU și ai Ambulanței.

„Activitatea paramedicilor de la SMURD-SALVITAL Hunedoara este foarte importantă pentru locuitorii județului Hunedoara și sunt sigur că la nivel guvernamental va fi găsită o soluție pentru rezolvarea acestei probleme. Dacă modulele SMURD-SALVITAL nu ar mai fi operaționale, sistemul de urgență din județul nostru ar avea de suferit, și nu ne dorim acest lucru. Este normal ca o muncă atât de importantă, ca cea a salvatorilor SMURD-SALVITAL, să fie remunerată pe măsură.” –  a declarat prefectul județului Hunedoara.

După discuțiile de astăzi cu paramedicii, Vasilică Potecă, îi va informa pe ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela și pe șeful Departamentului pentru Situații de urgență, dr. Raed Arafat, despre solicitările angajaților SALVITAL Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *