Noul director interimar, Preda Ciprian, un om de ispravă

Noul director interimar, din cadrul Primăriei Municipiului Petroșani, domnul Preda Ciprian, are o viziune total diferită de cea a fostului director DADPP.

El, este într-adevăr un om, care este dornic și deschis, pentru a rezolva problemele comunității. Domnul Preda Ciprian, caută soluții pentru a rezolva problemele, nu caută doar scuze, de genul “nu avem fonduri, nu se poate “. De foarte multă vreme, nepăsarea față de problemele comunității, a devenit o practică, de căpătâi, la Primăria Municipiului Petroșani.

Un om, care vrea într-adevăr să rezolve o problemă, se folosește de toate pârghiile pe care le are la îndemână. “În legătură cu gardul de la cimitir, momentan fonduri pentru demararea investiției, să refacem gardul din nou, nu sânt disponibile, vom intra, anul acesta îl vom face în regie proprie, mai mult ca sigur cu plasă, că să delimităm, din curtea liceului de la Industrial, și referitor la vegetația din Cimitir, cel târziu poimâine, miercuri, se va intra în Cimitir cu o echipă, de 3 cosași, pentru curățarea Cimitirului de vegetația de acolo.

Deșeurile menajere, se ridică dacă sunt depozitate la punctul amenajat. În funcție de cum au timp, cei care fac curățenie în cimitir, se va face curățenie și printre morminte. Dar cetățenii sunt rugați să aducă deșeurile și gunoiul la poarta cimitirului, unde sânt punctele de gunoi pentru a fi ridicate săptămânal de personal din cadrul Primăriei. Nu am fost acolo să văd, dar urmare, a celor sesizate de dumneavoastră, o să verificăm. Dacă va fi cazul, vom pune un zid de sprijin.”, a declarat pentru NEWS VJ.ro, Preda Ciprian, director interimar DADPP.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *