Noul Cristiano Ronaldo al Realului. Florentino Perez e gata să facă cel mai scump transfer din istorie! Cine e fotbalistul de 400 de milioane

  •  
  •  
  •  

Real Madrid a pierdut enorm după ce l-a cedat pe Cristiano Ronaldo la Juventus Torino. Cele 50 de goluri marcate în medie pe sezon de super starul portughez nu pot fi înlocuite de foştii săi coechipieri, care în La Liga au doar 26 de reuşite.

Florentino Perez şi-a pierdut răbdarea. Preşedintele Realului pare să fi înţeles că gruparea blanco are nevoie de un nou lider, iar presa spaniolă susţine că mai marele blanco s-a decis în privinţa lui.

La recomandarea oamenilor săi de încredere, Perez este dispus să facă totul pentru a-l transfera pe Kylian Mbappe Lotin, starul în ascensiune al fotbalului mondial. Francezul câştigă din ce în ce mai mult credit în birourile de la Valdebebas, iar oficialii blanco ar fi aflat că de această dată şi Mbappe pare hotărât să spună da, Realului.

Real Madrid are nevoie nu doar de un lider în teren ci şi de un fotbalist capabil să-i facă pe fani să viseze din nou, dar şi de o maşinărie de marketing suficient de potentă şi ofertantă pentru a-i răsfăţa pe numeroşii sponsori importanţi ai clubului.

Don Balon scrie că după ce l-a ratat la mustaţă în dauna PSG-ului, deşi oferise o sumă apropiată de 180 de milioane de euro, Florentino este dispus acum să dea peste 220 de milioane pentru a-l aduce pe Mbappe. Asta l-ar face pe tânărul atacant francez, cel mai scump transfer din istoria fotbalului, iar suma pe care ar aduna-o din transferuri ar depăşi 400 de milioane de euro în mai puţin de doi ani.

A fost la un pas de Real Madrid pentru 214 milioane de euro

În noiembrie, documentele Football Leaks obţinute de Der Spiegel şi analizate de Mediapart au dezvăluit secretele transferului lui Kylian Mbappe Lotin de la AS Monaco la Paris Saint Germain, dar şi faptul că fotbalistul era ca şi transferat de Real Madrid, dar a refuzat să meargă în Capitala Spaniei.

214 milioane de euro trebuia să plătească gruparea de pe Santiago Bernabeu formaţiei din Principat pentru transferul urmaşului lui Messi şi Cristiano Ronaldo.

Dar Mbappe a preferat Paris Saint Germain. Ceea ce Directorul General al monegascilor, Dimitri Vasyliev nu a acceptat iniţial, dar a fost ulterior forţat de împrejurări să o facă. Transferul francezului la PSG s-a făcut pe 31 august şi a costat-o pe Paris Saint Germain, 180 de milioane de euro.

http://ro-tv.net/2019/01/13/noul-cristiano-ronaldo-al-realului-florentino-perez-e-gata-sa-faca-cel-mai-scump-transfer-din-istorie-cine-e-fotbalistul-de-400-de-milioane/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *