Nichita / vine în replică cu privire la acuzațiile ce i sau adus

Astăzi am luat legătura cu numitul Nichita, șeful pazei unde am dorit să îi cer un punct de vedere, cu privire la cele întâmplate.

“Am avut o agentă de securitate si mi-a creat o grămadă de probleme, cu atât mai rău cu cât m-a acuzat într-un hal fără de hal, acum a dat socoteală”. Mai arată într-un citat “Cu siguranță nu se va mai putea angaja, am reușit să o dau afară pentru că mi-a stricat imaginea, a băgat ceartă între agenți spunând că se fură fier, dar de fapt nu sa furat nimic”.

“Iar cu privire la contractul meu de muncă, pot să spun că sunt împuternicit de directorul pazei, eu răspund de toti agenții de pază din Valea Jiului, sunt șeful agenților de pază” relatează Nichita Mihai pentru Newsvj.ro  Păi dacă lucrurile sau schimbat radical, pot trage o concluzie tânăra a reușit să dea o declarație mincinoasă la care autoritățile au fost puse pe jar și conducerea minei la fel.

Ținem să precizăm, că tânără are peste 18 ani așa că datorită faptului că a declarat mincinos ar trebui să și răspundă pentru asta. Știm că o informație, trebuie verificată din minim trei surse, dar a fost destul declarația ei cât și mai mulți agenți de securitate spuneau că se fură, și li se înscenează furturi.

Fapt la care s-a și demonstrat, mai mulți agenți de pază sau plâns de această domniță că le înscenează furturi, toți au fost speriați s-au apucat să facă poze toți, când își preluau posturile, pozau si preluau. “Pentru un final putem spune că toți agenții de securitate, sunt în regulă nu mai este ceartă între ei” potrivit unui agent de securitate.

Cu privire la șeful pazei, putem să îi transmitem un mesaj, pe viitor să fie mai atent cu agenții de pază, să aibă grijă să nu se mai declanșeze scandaluri între ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *