Negoiță Costică/ încarcerat la Penitenciarul Arad. De ce a scos Certificat Medico-Legal?

Am primit o adresă la redacția noastră cu privire la un deținut ce se află în Penitenciarul Arad, persoana în cauză a scos Certificat Medico-Legal, după ce a fost călcat în picioare. Noi am demarat o anchetă jurnalistică pe marginea subiectului și am sesizat instituțiile competente, pentru o mai bună transparență.

 Scrisoarea omului lipsit de libertate..Persoana lipsită de libertate, a dorit actele medicale să fie transmise către opinia publică, a dorit să știe și opinia publică ce se întâmplă în Penitenciarul Arad. “Descind mascații peste tine în cameră și te calcă în picioare”, se arată dintr-o discuțiile.

Actele medicale a omului lipsit de libertate..Noi știm faptul că un om ce încalcă legea trebuie să fie arestat, dar nu și călcat în picioare de mascați, mai spune…… Asta este radiografia penitenciarelor din România. Posibil asta să fie o regulă sau sala lor de antrenament, ne întrebăm……. dacă acei mascați au familii acasă și dacă își torturează copiii tot în stilul ăsta ?

Așteptăm un răspuns oficial din partea reprezentanților ANP.  Dar, instituțiile competente ar trebui să se autosesizeze și să descindă la acel penitenciar. Posibil penitenciarele să fie “ocrotite” de mascații ce nu au lege. Revenim și discutăm pe acte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *