Narcisa: Cere ajutor procurorilor, nu știe ce fac polițiștii. Care vecini au deranjat-o și despre ce este vorba?/VIDEO

Revenim la subiectul nostru de acum câteva luni de zile, mai exact despre scandalul din Orașul Aninoasa /județul Hunedoara. O familie a fost terorizată, este terorizată în contextul în care au fost mai multe plângeri depuse la Poliția Orașului Aninoasa, IPJ Hunedoara.

O familie invidioasă, mereu îi înjură familia,  o instigă, această familie a sărit la dânsa la bătaie, dar și la soțul ei, spune doamna Narcisa. Astăzi, un obraznic dintre ei i-au arătat „fundul”, mai spune doamna Narcisa. Imaginile susțin declarația doamna Narcisa.

Umblă pe domeniul public în „fundul gol și urlă„, fără ca cineva de la Poliția Orașului Aninoasa, să scoată un proces verbal și un pix din buzunar. Am sunat pe 112, după ce am văzut ceea ce prezentați și dumneavoastră, am făcut și o plângere la domnii de la poliție.

Mereu această familie este informată de către cineva din poliție, după fiecare plânge depusă de mine au fost sunați de către cei de la poliție, cineva din poliție îi protejează, mai spune doamna Narcisa. În trecut am fost prieteni de familie, mă ajutau îi ajutam, dar acum nu știu ce vor de la mine, mai spune Narcisa.

Narcisa, mai face un apel și către procurorul care se ocupă de zona unde locuiește dansa, îl ragă pe procurorul care se ocupă de acea  zonă, să intervină pentru că nu știe ce să mai facă.

  • video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *