MUREŞAN PETRE SORIN, a dat-o în judecată pentru că nu a plătit pensia alimentară. ŞERBAN ANAMARIA.

În urmă cu câțiva ani a existat o relație de concubinaj, din acea relație sa născut un copil, care a fost abandonat de propria mamă. Copilul este în grija tatălui de la vârsta de 4 luni jumate, minorul la această oră are vârsta de 15 ani jumate. Părinții minorului se numesc, MUREŞAN PETRE SORIN și ŞERBAN ANAMARIA. Minorul se numește Mureșan Petre Florin.

“Mama copilului nu își dă niciun interes, eu am înțeles cu mama copilului, îmi va plăti pensia alimentară. Dar de aproximativ trei ani de zile nu a trimis niciun ban pentru copil, ia de când sa născut copilul și până la ora actuală, în toată perioada asta, ia trimis aproximativ 30 de milioane. A avut doi ani cu executare, iar mama ei a fost cu mine la notar unde a promis că ia Îmi va plăti banii, eu să îmi retrag acea plângerea. Eu atunci am retras plângerea, dar încă până la această oră nu am primit bani pentru creșterea minorului,” a declarat tata minorului.

Datorită faptului că acest minor nu are mama lângă el, a creat câteva probleme, tatăl se chinuie să îl crească. Lipsa unui părinte din viața minorului lasă urme. Mureșan Petre Sorin, a dat mama copilului în judecată pentru a plăti banii copilului ce i se cuvin.

Mama minorului are trei copii din trei relații diferite, asta ! Da mamă care își abandonează copiii ? Potrivit unor surse. Cu privire la minorul de 15 ani, mama nu sa implicat cu privire la educația minorului și nici măcar nu la căutat când a fost internat în spital, mai spune tata copilului. Până la această oră nu a fost de găsit mama minorului, pentru că nu o putem contacta, este plecată din țară.

Ce spune Judecătoria Petroșani ?

Nr. unic (nr. format vechi) :8725/278/2020
Data inregistrarii20.11.2020
Data ultimei modificari:23.11.2020
Sectie:Penal
Materie:Penal
Obiect:abandonul de familie (art.378 NCP)
Stadiu procesual:Fond

Părţi

NumeCalitate parte
ŞERBAN ANAMARIAInculpat
MUREŞAN PETRE FLORIN PRIN REPREZ.LEGAL MUREŞAN PETRE SORINParte vătămată

Şedinţe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *