MUNTEAN COSTEL, SFIDEAZĂ BISERICA CU ȚIGAREA

Legi incalcate si abuz de functie, cam asa stau lucrurile la Mina Lonea. Cat sa nu deschid gura de comportament, acolo este cel mai dureros.

Azi am vrut sa iau legatura cu unul dintre sefii de obiectiv, sau de zona, dar erau plecati amandoi, cred ca s-au dus la munte sa se intalneasca cu ursul sa aduca vesti noi. “Nu poti sa stai ,nu sunt la servici te rog frumos, eu sunt sef de tura, dai telefon la seful de obiectiv, … Oricum ajungem in tribunal” cam asa suna.

Domnilor sefi ai firmei Centurion “Nichita Mihai”, felicitari ca le-ati oferit echipamente saracilor de la firma Spartan. Bogatilor ati reusit sa imbracati soldatii de la “Spartan” cu alte echipamente. Nichita tu stiai ca acesti saraci isi bat joc de munca dumnitale ? S-au le-ai facut cadou de “Mos Nicolae” afland ca firma este saraca.

Sper ca politistii sa ia masurile legale, nu sa aud ca ii tine in brate, sa ma ia durerea de cap. Ma intreb de ce pana acum nu au sosit politistii pe aici ? Aha nu-i intereseaza bag seama , oricum eu am grija sa fie asa cum trebuie, cum acele chipuri cioplite au fugit cu parii dupa mine asa si eu acum dezvalui toate neregulile din aceasta firma.

Dupa ce ca nu stiu cate mere au in traista mai incalca si legea , bineinteles ca eu am sesizat politia dar, la prima vedere, vad ca ii doare direct in fund. A recunoscut acest sef de tura politistilor ca sunt doi agenti care nu au echipamente, ba mai rau nu au nici telefoane de servici.

“De cand este aceasta firma acolo la mina, politia nu a indraznit niciodata sa-i deranjeze, cred ca s-au schimbat legile nu stiu ce sa zic “ a precizat o sursa de incredere. Felicitari firmei cascaval pentru ca agentii stiu sa isi faca datoria dupa cum le trece prin cap.

Un sef de tura a fost surprins astazi incalcand legea, legea pazei si protectiei 333/2003 si mai rau a folosit echipamentul firmei Centurion si el este de fapt este angajatul firmei Spartan. Cum se vede cu ochiul liber seful de tura este imbracat in tinuta Centurion si apare ca agent la firma Spartan.

Mai sefule de tura cum ai reusit sa fumezi si totodata sa te tii si de religie ,cu siguranta stiu ceilalti din adunare de comportamentul tau cat si de tigara ta? Eu stiu ca nu ai avea voie sa fumezi cat sa nu zic de injuraturi , bai birjare unde te crezi ? Bai chip cioplint nu ai voie sa folosesti alt echipament, ci numai al firmei respective la care lucrezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *