Mitică – către IPJ Hunedoara și IGPR, scapati-ne de borfaşul de la rutieră. Nour./VIDEO

Odată cu materialul apărut în spațiul public unde este vizat un polițist într-o “cârciumă“. Este îmbrăcat în ținuta statului și cu cafeaua înaintea “ochilor“. Domnul Mitică solicită conducerii IPJ Hunedoara, IGPR. “Scăpați orașul Uricani de polițiști cum este dânsul”.

În cursul zilei de astăzi, domnul Mitică sa prezentat la sediul nostru unde a dorit să își exprime punctul de vedere cu privire la polițistul ce umblă prin “cârciumă” cu cafeaua pe masă și în țintă de servici.

Există mai multe sesizări către instituțiile din județ, cât și la nivel ………, împotriva acestui polițist. Sesizările au plecat odată cu imaginile apărute în spațiul public, doar în Valea Jiului poți vedea polițiști în “cârciumă“, și cu vorbe de “mahala“.

Puțin mai jos găsiți declarația domnului Mitică, dar în materialul ce va urma, veți găsi poziția unei doamne ofticata de materialele anterioare. Persoana de sex feminin ce a sunat în această seară, face o declarație cutremurătoare la adresa domnului Mitică, “știți că domnul Mitică este hoț?”

  •  vide

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *