MINCIUNI CU GALEATA, ASA SPUNE UN EDIL AL PRIMARIEI PETROSANI!!!!

Am reusit sa fiu martorul unor minciuni umplute ,cu sare, asta s-a intamplat in cartierul colonie, acel cartier, unde se vine o data la patru ani sa stranga voturi, in rest promisiuni.

Azi in jurul orelor, 11, o rasnita de dezapezire era insotita de un mincinos, spun asta deoarece am surprins o convorbire unde acel edil ii spune cetateanului ca nu mai au sare, se duc sa incarce si revin, la doi pasi l-am intrebat si eu, mie mi-a spus ca are tot cei trebuie dar a plecat in trompa.

Bine ca a reusit sa faca zob un spoiler acea masina este a ziaristului, R. Saracul de el de sarbatori i-ati facut un cadou dar cum a zis, acel edil doua trei negrese si problema s-a rezolvat. Mai, ziaristule, cine te-a bagat in fata rasnita. Sunt mai multi copaci cazuti deci pot zice ca sunt avari serioase in oras.

Oricum pe voi va doare in cot de noi, cetateni, mai am aflat ca primarul a tinut o sedinta aprinsa azi-dimineata cum aflu eu tot ce misca in acest oras. Voi reveni cu noi subiecte.  “..mi-au spus ca nu au material in el…”, a declarat un cetatean.

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *