MAINE NU SE FACE SCOALA IN PETROSANI ZAPADA A PUS STAPANIRE!!!

Am tot cascat ochii si urechile sa aflu ce se intampla in acest oras si sa inteleg ca se intampla multe, din nou astia din primarie au fost luati prin surprindere de acest anotimp dar mentionez ca se stia ca va urma asemenea eveniment.

Domnule primar iar ati dat cu virgula de pamant? Cum se vede cu ochiul liber zapada a reusit sa puna stapanire pe acest oras. Deci maine nu se face scoala am aflat pe surse. Am aflat pe surse ca la Petrila nu se mai face scoala maine cat nici la Petrosani. Am aflat pe surse ca televiziunea nu functioneaza deoare ce a cazut un pom si a rupt fibra optica.

“..Maine suspendam cursurile pentru ca ninge din ce in ce mai tare…si cu siguranta va fi foarte greu la toti copii…si cred ca e momentul sa anuntam acest lucru ca toata lumea sa stie deci maine scolile vor fi suspendate…cred ca e cea mai inteleapta decizie pe care o putem lua…am asteptat pana acum am crezut ca poate se va mai opri din zapada…maine vor fi suspendate cursuriile in Petrosani atat in Cartierul Colonie pe strada “Cuza Voda”…dupa care dupa ce terminam zona Colonie…deci se lucreaza in continuare…acum suntem pe teren cu 5 masini si 2 tractorase plus o masina pentru trotuare..am vorbit cu firma care se ocupa, am adus doua masini de la Hateg…”, au declarat autoritatiile din cadrul Municipiului Petrosani. Revenim cu detalii concrete!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *