Mafia Cimitirelor: Cimitirul Aeroport, taxe uriașe pe locurile de veci

  •  
  •  
  •  

În Petroșani, există un cimitir fără nume, dar se încasează taxe pentru locurile de veci. Nimeni, nu știe unde se duc banii, cert este că trebuie să plătești.

Să intrăm în subiect, să vă spunem, ce am descoperit. Un administrator, și doi preoți. De acum încep discuțiile. Unul dintre preoți spune:” că cimitirul nu se află în custodia lor, dar încasează bani”, cel de-al doilea preot ne explică:”  se plătește o taxă de 100 lei, pentru locul de veci odată pentru totdeauna”, ne mai relatează,“că nu știe exact cîți oameni au trecut în neființă, cert este că mai sunt locuri”.

Revine, în replică, administratorul cimitirului, unde începe și relatează: “ nu mai sunt locuri de veci. Dacă cei doi preoți, au spus că mai sunt locuri de veci, să vă dea ei”.

Din informațiile, pe care le-am putut obține, că acel administrator pe nume Costică, el se ocupă cu locurile de veci, el răspunde de acel cimitir, unde încasează sume uriașe pe cavouri, gropi, etc. Tot el ar trebui să se ocupe, de curățenie în cimitir.

Preoții, că de obicei, își fac datoria duhovnicească mai dînd-o pe cotite, se mai îmbogățesc. Arăt faptul că pe acele locuri de veci, se încasează sume exorbitante. Mai precizez, Inspectorii ITM, de ce nu îl verifică pe acest domn, care își aduce o turmă de muncitori, care lucrează cu ziua la negru. Asta, nu vor să vadă Inspectorii ITM, de frică să nu se murdărească pe pantofi.

În al cîtelea ceas, se vor autosesiza polițiștii, cu privire la faptele ce se întâmplă acolo? Mafia Cimitirelor, nu va pieri niciodată, atîta timp cît sunt alimentația cu șpagă. Mai multe persoane, s-au plâns redacției, cu privire la acel cimitir unde au și relatat, au cerut să nu le dăm nume, că acel administrator, își aduce la muncă acea bandă certată cu legea. Dacă moștenești din tată în fiu, un asemenea business, vei avea viață de lux. Ancheta noastră jurnalistică este în plină desfășurare, relatez, Garda de Mediu, nu mai are combustibil pentru a vedea acele deșeuri.

IPJ Hunedoara, este depășită de situație, cei din Primărie nici măcar nu vor să audă, doamnele de la Mediu, au o problemă cu sănătatea. Cînd vorbim de mafia cimitirelor, apelăm la planul B, să-i întrebăm pe procurorii DIICOT, dacă ei au cunoștințe la acest cimitir. Ar mai fi o variantă, procurorii DNA, ar putea cere cîteva explicații, celor doi preoți, cît și administratorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *