Lupeni / scandal de zile mari, pentru o locuință – AUDIO

Domnul Gonciulea Adrian, a pus la dispoziția noastră, o înregistrare spune el a fost realizată ieri; în acea înregistrare se aude domnul primar cât și niște polițiști locali.

Potrivit domnului menționat, mai sus a relatat pentru News vj că i se pun piedici nu poate să intre în posesia unei locuințe, datorită faptului că ar fi avut o locuință și ar fi vândut-o. Dânsul spune contrarul, nu are locuință dar cunoaște faptul că într-o locuință au intrat mai multe persoane, în mod abuziv.

Am menționat părțile, dar nu este clar totuși, doamna din imagine, avut un concubina unde a locuit, cu dânsul timp de cinci ani iar acum nu mai stă cu dânsul, dar au rezultat doi copii. La momentul acesta, doamna ce are cei doi copii minori, nu mai locuiește cu fostul concubin al său, și-a refăcut viața, locuiește cu un alt concubin.

În trecut a avut o locuință, trecută pe fostul său concubin dar dacă nu mai stă cu dânsul nu mai are nici acea locuință, dar în schimb fostul concubin dorește să cedeze contractul fostei concubine. Asta se poate face doar prin intermediul, Primăriei. Actualul concubin, nu reușește nici cum să își obțină o locuință unde să stea cu concubina sa, și cei doi minori, a apelat la noi unde dorește miercuri să vină în platoul emisiunii “Ora Adevărului”.

Menționăm, domnul primar este rugat să ne contacteze, public. Noi am încercat în nenumărate rânduri, să îl contactăm dar ne-a evitat. Pe scurt situația, este în felul următor: Fostul concubin, dorește ca fosta lui concubina să primească locuința care a avut-o în trecut, dar există o piedică ,cei de la Primărie nu vor să facă acest lucru, ba mai rău le este frică să nu o dea la altcineva, potrivit domnului care a contactat redacția noastră. Vă rugăm să ascultați, acea înregistrare ce am primit-o pe adresa redacției, unde noi am fost rugați să publicăm, această înregistrare, fap la care am și făcut-o.

AUDIO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *