Lupeni – Blocul 74, Scandal pentru o antena montata pe bloc. Unde sunt banii ?

  •  
  •  
  •  

In urma cu ceva timp am reusit sa realizez un material video, am luat legatura cu domnul Gatman Marius care, acuzat ca a furat fier atat de pe blocul unde locuieste cat si din subsol, ne-a declarat urmatoarele: ” da nu am furat fier, ne-a rugat seful blocului … sa facem curatenie in subsol, dar fierul s-a luat pe timp de zi si asta cred ca nu e un furt “ , a declarat pentru newsvj.ro, Gatman Marius. Mai multe veti auzi in materialul ce vi-l punem la dispozitie.

Situoatia e in felul urmator, domnul zis administrator Vantu , el incaseaza lunar sume importante de bani , daca banii nu se investeste in bloc atunci unde ?

Am aflat că detine un bar, face transport de colete si persoane , a spus si dansul intro declaratie: “ Eu am bani, nu stau in banii de pe acest bloc, daca e cazul predau si contractul, las pe alcineva sa se ocupe de bloc, eu am alte afaceri aici fac ceea ce fac voluntar. Tot eu i-am dat si la Gatman suma de saizeci de milioane, tot din banii blocului , da nu e o problema, oricand pot baga mana in buzunar si ii pun inapoi”, a declarat pentru newsvj.ro Vantu .

Veti vedea un subsol de bloc ce pare a fi necuratat de ani de zile ci ce am putut vedea ramane o amintire. Se fura energie electrica , apa potabila si multe altele. Ce pazesc cei din Primarie , Anaf , Mediu? E focar de infectie, umbla goangele atat pe casa scari cat si pe la uni prin casa.

Vom reveni cu noi dezvaluiri din ancheta :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *