VIDEO-Locatarii Blocului 74 din Lupeni au avut astazi o surpriza neplacuta din partea celor de la Enel si jandarmerie.

  •  
  •  
  •  

Am tot prezentat in mai multe articole in ce situatie se afla blocul 74 din Municipiul Lupeni, strada Tudor Vladimirescu, iar astazi cei de la Enel au fost insotiti de jandarmi, cerundu-le sprijinul, în urma unei sesizări, mai exact furt de energie electrica . Au fost gasite multe nereguli cu privire la furtul de energie electrica si cam asa incepe controlul.

Au batut la mai multe persoane la usa unde bine inteles ca nu s-a deschis usa la aparitia lor ,ba mai rau, am intampinat anumite probleme, am gasit paliere inchise .

Am gasit cateva paliere inchise cu cheia , din informatii am aflat ca domnul Vantu le-ar fi inchis ,totusi la etajele 9-10 a fost dezastru. Mai rau arata faptul ca unii aveau contoare dar mai aveau si fire in plus, adica numai faza nulul il luau de pe calorifer cum spun unii martorii.

Cei de la Enel au fost putin sifonati de prezenta mea si m-au cam luat la rost, parca eu as fi stat acolo si trebuia sa le dau socoteala lor ,dupa ce ca nu erau imbracati corespunzator s-au dat si mai destepti.

Echipa trebuia sa fie compusa din reprezentanti ai Enelului, Jandarmeriei si a Politiei, unde politia nici vorba sa isi faca prezenta. Arat faptul ca am reusit sa gasim un locatar la domiciliul sau , unde s-a facut si un control si a fost depistat ca fura energie electrica , l-am intrebat de ce fura curent: “nu eu am tras firele de curent, ci asta a facut-o cine a stat aici , stiu ca sunt legat aiurea dar nu am nicio vina “ ,a declarat acel om pentru newsvj.ro

Asteptam un punct de vedere din partea celor de la enel ,sa ne comunicie cati au fost depistati si la cati li s-au intocnit dosare penale.  “…La noi se fura de mult apa potabila si curent, au mai venit si au mai taiat curentul dar oameni s-au legat inapoi” a mai precizat un alt martor .

 

Surpriza am aflat ca domnul cu pricina , Vantu, doreste sa ma actioneze in instanta spunand ca i-am creeat probleme mari. Va prezentam un scurt material filmat pe parcursul desfasurarii activitatii la fata locului, Vom reveni cu noi amanunte pe parcursul anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *