La Vulcan Poliția este pe mână cu hoții? Poliția a fost sesizată dar ascunde cazul.

În municipiul Vulcan, mai exact pe „Dealu babii„, acolo se fură și Poliția nu ajunge, nu dorește să ia măsuri împotriva celor care comit infracțiuni ! Imagini în exclusivitate și Poliția sesizată. Persoana în cauză este cercetată în mai multe dosare, dar polițiștii din Poliția Vulcan, țin dosarele sub preș. Acel cămin aparține Primăriei Vulcan.

Procurorii și șefii de la IPJ Hunedoara, așteaptă Valea Jiului să fie furată, bucată, cu bucată. Imaginile au fost realizate azi dimineață, presupusul furtul a avut loc azi noapte, spun sursele noastre de încredere. Pentru a săpa în pământ, îți trebuia autorizație din partea celor de la Primăria Vulcan, această lucrare a fost efectuată la lumina lumânării, noaptea și polițiștii cercetează cafele prin birouri.

Acel cămin aparține Primăriei Vulcan.

Domnul care deține acel bar, a furat un cablu electric ? In trecut a furat și energie electrică. Există un dosar penal la Poliția Vulcan, pentru infracțiunea de furt de energie electrică. Acum a furat un cablu din pământ, revenim cu informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *