La mulți ani, Ceausescu Marian !

Marian, zis și Ceaușescu, a ajuns o figură cunoscută în spațiul public de mai mulți ani, dar cel mai vocal a devenit în ultimii ani, de când infractorul Liviu Dragnea a fost președintele PSD. Acest protestatar este pe lista neagră a liderilor social democrați pentru că aproape toți au avut de-a face cu el, într-un fel sau altul !

Numele lui din buletin este Marian Moroșanu, dar a ajuns cunoscut în spațiul public sub porecla Ceaușescu pentru modul în care-l imita pe fostul dictator. Marian este un luptător neînfricat împotriva corupților din România !

Marian Moroșanu a fost participant activ la Revoluția din 1989 și victimă a Mineriadei din 13 – 15 iunie 1990. Ca urmare a traumelor pe care le-a suferit din cauza bătăilor minerilor, Marian a dezvoltat o ură acerbă pe PSD și pe toți membrii acestui partid, vechi și noi, iar de-a lungul anilor a cauzat mai multe probleme unor figuri cunoscute din PSD. Practic, el a declarat război total fostei nomenclaturi ceaușiste care se află azi la conducere și nu ratează nicio ocazie de protest împotriva corupților !

DiasporaEuropeană

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *