VIDEO-La intunericul strazii a fost atacat cu o ranga de doua persoane apoi batut cu pumnii si picioarele

  •  
  •  
  •  

Cum am aflat si noi pe surse ca de ceva timp se plimba un dosar care are ca obiect lovituri dure, i-au dat cu ranga in cap apoi pumni si picioare, am aflat si noi de la mai multe persoane ca numitul Mitrut Daj, in urma cu aproximativ doi ani, a fost victima unei agresiuni, mai bine zis atac mortal. I-iau dat cu o ranga in cap, apoi s-au apucat s-ai care pumni si picioare peste tot corpul. Veti auzi declaratii cu impact emotional.

Sa incepem cu un interviu realizat acum o zi: “ Da, eu l-am batut pentru ca m-a tot provocat, tot mi-a zis ca ar fi intretinut relatii sexuale cu sotia mea. Eu i-am tot spus sa nu mai zica asa ceva ca o iubesc, stau de zece ani cu ea si el nu a inteles ce i-am tot spus. Dupa ce i-am zis, ce va spun si dumneavoastra, l-am batut. Mai arat ca Mitrut Daj ma tot suna, ba mai rau, ma amenita cand ma vede cu prietenii pe strada se ia de ei spunandu-le ca ma baga la puscarie. Eu sunt bolnav, am oligofrenie pe baza nervoasa. Da, l-am batut cu pumnii si picioarele . Butoieru Marius nu are nicio legatura cu asta, El a fost acolo, nu i-a facut nimic, inca el ma tot lua depe Daj sa nu il mai bat. De ce nu il duce si pe Daj la un detector de minciuni, sa vedeti ca minte. Eu am recunoscut ca l-am batut, dar Daj se tot ia de mine.”, a declarat pentru newsvj.ro Ozarchevici Marcu.

Din informatile care le avem, la Politia Municipiului Petrosani si nu numai, sunt mai multe dosare in care acest individ e vizat fiind omul scandalagiu. Tanarul e in vizorul politiei si a procurorilor dar totusi nimeni nu i face nimic. De ce se acepta atata democratie in aceast oras ? Incet, incet acest oras va deveni un desert sau o jungla, unde fiecare face ce vrea .

Inca o declaratie la rampa, dar de data asta suna mai aiurea, dar adevarat: “Butoieru Marius l-a pus pe Ozarchevici Marcu sa ma bata, el nu are nevasta. Eu pe Marcu tot timpul l-am vazut cu o pustoaica de 14 ani. Marcu mi-a spus in felul urmator, m-a batut din cauza lui Butoieru. Asa a si declarat ,Marcu recunoaste ca m-a batut dar Butoieru nu mai recunoaste . Butoieru m-a lovit mai tare deci Marcu mi-a dat cu ranga in cap pe la spate, asta s-a intamplat la Mina Sud . Eu ma judec cu ei, sunt in instanta “, a declarat pentru newsvj.ro Mitrut Daj.

Am incercat sa luam legatura si cu domnul Butoieru Marius ,dar acolo au inceput surprizele: “nu declar nimic, cine sunteti voi”, cam asa a sunat limbajul, sau a mai precizat ca el nu a batut pe nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *