La Aninoasa, tradiția se păstreazcă vrei să devii politician, trebuie să știi să!

Cum ați putut vedea și în materialul anterior, Primarul orașului Aninoasa s-a bătut cu pumnul in piept, pentru a doua oară.

A spus public, că răspunde la întrebări, a spus și prin telefon, că vom avea o întâlnire dar a rămas fără zi, fără dată, și fără oră. Deci de acum încolo arătăm faptul că, încrederea în politicieni este de înțeles. Chiar dacă vreun politician va deschide un proces, cum îl voi bate cu singura lui armă, (…..).

“Ne-a spus că în prag de alegeri asfaltează, să știți că nu am mințit pentru că în urmă cu câteva luni am realizat un material la dânsul în birou, unde de atunci spunea că va asfalta. Au trecut mai bine de trei luni, și de abia acum a început să adapteze”.

Am revenit cu noi informații, pentru că cetățenii trebuie să înțeleagă ceea ce vrea domnul Primar “cu siguranță îmi doresc să mai devin o dată Primar și știu că oamenii mă vor vota 80%, voi câștiga”. Aceasta este una dintre declarațiile domnului Primar, dar în curând veți auzi și altele unde am încercat și să îi adresez întrebări dar le-a evitat. Susținem în continuare, pentru că de ochii lumii în prag de alegeri s-a apucat de asfaltare cum se știe că în curând va începe școala, doamna profesoară trebuie să aibă un covor asfaltic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *