Juristul Primăriei Orașului Petrila, este umilit de un mare om de afaceri din lumea taximetriei, Comșa Ion

Cunoscutul om de afaceri, Comșa Ioan, după ce a țepuit și prejudiciat statul, în urmă cu cîțiva ani de zile, acum a reușit să-i sfideze pe cei din Primărie, de la Camera 25.

Juristul Primăriei Orașului Petrila, a căzut victima omului de afaceri, unde a început să-l înjure cu atîta respect. Menționez, că marele om de afaceri, nu mai are nimic trecut pe numele lui, dar porecla sa de Comșa țeparul, nu a dispărut, de pe piața Văii Jiului.

Acest țepar, după fiecare pahar pierdut, se apucă și înjură la disperare, din cauza neputinței sale. Tot mereu aflîdu-se în stare de ebrietate, spurcă și înjură cu atîta bestialitate. Cum apare și în această înregistrare, Stroe, a căzut victima sa.

“Și măgaru de ăla scrie, că io ți-am zis să dai de Corola, și ăla zice că-i mîna mea în spate, băgami-aș p….a în măsa, Stroe, punctul meu de vedere, atunci când o fost vorba că aia pleacă, n-or venit la mine pentru că o făcut cineva complot, să nu vină la mine, mare șmecher stă în colonie, tu Primărie vii în control la Comșa, și la Alpin, și nu te duci la Corola. Ascultă-mă puțin, o venit la mine în dispecerat, să mă întrebe de cărți de muncă,  și de alea, o venit la ei, la Alpin s-or dus iară, Corola, s-o dus la sediul firmei,  păi ce dracu, ăla are pe strada Republicii, Lonea și are dispeceratu pe Alexandru Sahia, n-ai voie să faci așa ceva, el ar fi să ridice toate autorizațiile, dacă ar fi să existe dreptate. Pe mine  m-o prins, fără carte de muncă, la vreo 4, 5 șoferi, și mi-o ridicat autorizațiile, și le-o dat la Popa la Alpin, în 2000.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *