Ioan Rus de la PSD blochează investițiile în Petroșani

  •  
  •  
  •  

Nimic nu poate mișca în orașul Petroșani fără acordul lui Ioan Rus și al lui Tiberiu Iacob Ridzi? Dacă vrei să concesionezi un teren nu se poate deoarece Ioan Rus are mai multe magazine aflate în administrația sa.

Practic drumul investitorilor este închis de Ioan Rus care face ce vrea in municipiul Petroșani, atat el cat si primaria! De mine nu scapa nimeni pentru ca eu sunt un ziarist foarte corect si nu ma las intimidat nici de primarie si nici de Ioan Rus. Dacă și restul presei ar fii corectă ar prezenta cazurile pe care eu le dau în exclusivitate și pot să fac acest lucru pentru că lucrez doar pentru mine și nu am nici un fel de stăpâni.

Păi, băi Ioan Rus, tu crezi că dacă ai magazine aflate în administrația ta nu mai are dreptul să vină nici un investitor în Petroșani? Eu am aflat pe sursele mele că proiectul nu s-ar fi aprobat.

Primăria mie nu mi-a dat nici un punct de vedere cu privire la acest caz, insă de mine nu scapă pentru că am să fac cerere pe legea 544 și să știți voi ăștia de la primărie că sunteți obligați să-mi raspundeți!

Cum inchide drumul investitorilor presedintele PSD, Ioan Rus, atunci cand vrei sa concesionezi un teren in apropiere de magazine aflate in administratia sa?

Ioan Rus tu vrei să-ți faci garaj lipit de complexul dinspre Piata? Nu e nici o problema ca blocheaza drumul masinilor dar pentru un spatiu care presupune angajarea de oameni nu este importanta. a declarat intr-o postare, pe reteaua de socializare Ersoy Okan

Ioan Rus te avertizez că sunt dispus să mă lupt cu toată lumea pentru aflarea adevărului și nu permit la nimeni să mă calce în picioare. a declarat intr-o postare, pe reteaua de socializare Ersoy Okan

Ioan Rus mi-a declarat că nu se poate construi pentru ca este o țeavă in acel loc, insa este o distanță mare între țeavă și bancă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *