Invitatul emisiunii „Ora Adevărului”, domnul Mureșan Petre Sorin, a vorbit despre faptul că i s-a tăiat indemnizația de handicap

Subsemnatul Mureșan Petre Sorin, a cerut sprijinul Redacției Newsvj.ro, pentru a fi ajutat în problema gravă, cu care se confruntă. Domnul Mureșan Petre Sorin, suferă de paralizia mâinii drepte, are Cod de boală G83.

I s-a tăiat indemnizația de handicap, iar cei de la Forțele de Muncă, incredibil, l-au trimis să muncească la Gater. Un om în situația dânsului, este de noaptea minții, să-l trimiți la muncă.

Copilul dânsului, a fost diagnosticat cu chist pe creier și epilepsie. Amândoi, au nevoie de tratament, nu pot sta fără medicamente. Domnul Mureșan Petre Sorin, își crește băiatul în vârstă de 14 ani, singur, de la vârsta de 4 luni și jumătate.

Este sprijinit de către, părinții lui, altfel nu știe ce ar putea face. Amândoi, au ca sursă de venit, suma de 130 lei, adică din această sumă trebuie să își cumpere amândoi medicamente, să-și plătească chiria, utilitățile și mâncare. Mănâncă, uneori odată la 24 de ore, fiind sprijinit de mama lui.

Când, mă prezentam la UPU Petroșani, primeam o perfuzie, două, după care eram trimis acasă. În casa scării, balustrada, lipsește, motiv pentru care am căzut pe scară, mi-am nenorocit și umărul. La umăr am nevoie de operație, dar și aceasta costă. Copilul, are alocația dublă, primește suma de 300 lei, pe un an de zile.

Și în casă, am un micro urât, ce se degajă, din subsol. Am făcut cere la Primărie, pentru a stârpi, goangele și șobolanii. Aștept răspunsul la adresele pe care le-a făcut, redacția dumneavoastră, pe urmă am să mai vin, în platoul emisiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *