Invitatul emisiunii “Omul de lângă tine”, au fost: Domnul Vrabie Florin și doamna Irimia Roxana, Președintele și Vicepreședintele Asociației Parco Cavalli

Domnul Vrabie Florin, pe parcursul emisiunii, a afirmat: “Parco Canalii, a fost înființat în anul 2014. A fost, un vis. A fost înființat, cu scopul de a veni, în sprijinul copiilor cu dizabilități.

Bunul meu prieten, un italian, pe nume Franco, a venit cu o parte din idei, tot el a venit și cu ideea ca această asociație, să se numească Parco Cavalli.  Ceea ce pot eu să fac, poate și Roxana. Chiar, a venit și cu plusuri. Roxi, pictează, pirogravează. Acum doi ani, am început campania, “Arată că îți pasă!”. Obiectele, au fost puse spre vânzare, pentru a ajuta copii.

Hipoterapia, se încadrează la foarte multe diagnostice. Exemplu, persoanele, aflate în depresie. Îmi doresc, foarte mult, un Hipodrom. Aduc mulțumiri, tuturor, care au fost lângă noi, precum și celor care ne apreciază, pentru ceea ce facem. Doamna Irimia Roxana, a afirmat la rândul ei: “Am legat o prietenie cu Președintele. Am văzut cum se lucrează cu calul. Se creează o conexiune, între instructor și cal. Calul, este un prieten foarte bun, și îți simte stările sufletești.

De cam o jumătate de an, am o tematică “Armonii Cromatice”. În acest grup, suntem din toate zonele țării. Suntem foarte mulți, în acest grup.  Pentru ceea ce creez eu, am nevoie de pânze, pensule, culori. Tot pe parcursul emisiunii, domnul Vrabie Florin, a făcut următorul anunț, și anume: “Vreau să ecologizăm Cimitirul Vulcan, cu voluntari, săptămâna viitoare, iar cei care doresc să ni se alăture, pot veni la întâlnire, în fața magazinului Penny, la ora 10:00.”

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *