Intervenția domnului Fane, zis Spoitoru. Multe fete, agățate.

  •  
  •  
  •  

Viața și opera, domnului proxenet Fane Spoitoru jr, după o condamnare de funduleț drăguț, nu iar încă o condamnare, pentru proxenetism.

Din cazierele, domnilor făptuitori: Bălăcică Ștefan și Butoieru Marius. Sunt acuzați de proxenetism în dosarul 10798/278/2017, la care parte vătămată subnumita, Ciobanu Maria, parte vătămată în dosar.

Nr. unic 10798/278/2017

03.04.2018
Ora estimata: 9:00
Complet: CP-F 1
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: În baza art. 356 alin. 3 C.pr.pen., admite cererile de amânare a cauzei formulate de către inculpaţii Bălăcică Ştefan şi Butoeru Marius în vederea angajării unui apărător, amână judecarea cauzei şi stabileşte termen la data de 08.05.2018, pentru când se vor cita părţile. Pronunţată în şedinţă publică azi, 03.04.2018. 
Document: Încheiere de şedinţă    03.04.2018

De data asta, ne lovim de bani la buget, ținând cont că nu sunt la buget, brigăzile DIICOT, au dispărut de pe hartă, proxenetismul, se dezvoltă, Municipiul Petroșani, miroase a droguri înfundate, pești cu nemiluita.

Pe scurt, Butoieru Marius a fost arestat în Europa, pentru fapte de natură penală, nașul său marele om de afaceri Comșa Ioan, la vremea aceea a făcut chetă, pentru ai trimite pachet, la pușcărie. Din nefericire, banii strânși au avut o altă de destinație, buzunarul nașului său.

O persoană, de încredere ne informează, “Multe fete, nu vor să declare, în fața polițiștilor, faptul că sunt obligate să practice prostituția, posibil să fie implicați și anumiți polițiști, altfel nu înțeleg, de ce nu se i-au măsuri. ”  Atât Fane Spoitoru, cât și domnul marionetă, sunt cercetați în mai multe dosare, de proxenetism, cât și loviri cauzatoare de moarte, când vorbim de examene, rezultate suficiente, femei traumatizate.

Material in curs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *