Înregistari bomba cu Covaci, sef obiectiv Mina Vulcan

  •  
  •  
  •  

Firma Spartan inoata in balamucul sefilor, care sa obtina puterea. Noi dovezi ies la suprafata din firma fantoma zis “Spartan” si parca nu era destul si vor mai iesi mult mai multe probleme ,inregistari intre agenti cat si intre sefi cum se dau in primire .

Treaba sta cu totul alfel in firma cu pricina, am revenit cu noi informatii din partea aceleiasi persoane care a mai precizat si in articolele anterioare cu referire la problemele din firma cu pricina.

“Nu are cum, trebuie sa fi angajat din prima zi de cand incepe munca, Buta e seful lui Danila , trebuie sa ai contract de munca din prima zi semnat intre tine si firma ,in fisa de instruire trebuie sa ai contractul si trebuie sa ai de la doctor, ca auzi bine, ca vezi bine, ca ai facut pshiologic, etc, si ei nu au asa ceva, fisa de instruire trebuie sa cuprinda tot. Ei au adeverinta de la doctorul de familie ca sunt sanatosi,” a declarat o sursa de incredere.

Dar, daca majoritatea angajatilor sunt nebni, cum arata statistica noastra, cum au intrat la paza pe lipsa de personal, ati aruncat toti surzii si nevazatorii, ba mai rau le-ati dat ordin sa ma si bata, asa se face legea in firma “Spartan” cu parul și cu ranga? Ei na, daca asa a dat ordin domnul Buta, zis macaroana firmei, daca nu faci ce vrea el te da la rate , informatii noi ajunse la redactie si suna cam asa: eu sunt seful vostru si voi faceti ce spun eu .

Declaratii socante cu referire la firma “Spartan”, aceste inregistrari am reusit sa le obtin pe parcursul anchetei jurnalistice.

“ Si asa, azi-noapte, iar au fost furturi pe preparatia Coroiesti, eu de abia acum descopar treburile cu domnul Buta, el raspunde de noi si el e seful cel mare, eu sunt doar sef de obiectiv la Mina Vulcan, au fost posturi descoperite ,eu din data de 8 am preluat Mina Vulcan , a fost directorul, adica Buta, a vazut ca eu ii dau totul cum trebe “ a declarat telefonic domnul Covaci Danila.

Domnule Buta care se stie ca sunteti sef regional de ce ieri ati pus soldatii sa iasa cu parii la mine, eu m-am dus la poarta minei Vulcan sa intreb daca e ITM-ul acolo si surpriza, sa vad ca dumneata comanzi un macel, tot tu ai pus si acum o luna jumate indienii tai pe mine ,aia sa intamplat la Mina livezeni cand ati batut cu parii acei romi, sper ca sti despre ce e vorba.

Tot in aceasta comvorbire reiese ca nu sunt in regula cu fisele postului si unde se tin mai nou dosarele angajatilor: ”nu m-ati gasit voi pe mine ci eu v-am gasit pe voi , dar voi lupta cu voi daca pe data de 25 pana pe 25 nu are cum sa dea banii . Sti ce am facut cand am intrat in firma asta ,cand am cautat fisele de instruire nu le-am gasit deloc. Eu i-am zis domnului Buta, sti ce te rog eu, mie imi trebuie fise, daca vine ITM controlul ce le spun eu. Mi-a raspuns Buta ca in doua trei zile vin si alea , uite eu am dosarele la mine in masina nu le-am dat drumu inca”. a declarat telefonic domnul Covaci Danila.

Speram ITM Hunedoara sa faca control la aceasta firma, cum se vede sunt multe probleme in aceasta firma dar ce e mai rau ca sunt si agresivi agentii, mai mult sunt scandaluri la comanda domnului sef .

Am reusit sa pun scurte citate cu privire la inregistarile ce le voi pune la dispozitia publicului incet, incet, cu pasi marunti va veti lamuri si de aceasta firma cine se ascunde in spatele ei ci e domnul Buta el taie si spanzura acolo . Vom reveni cu noi amanunte pe parcursul anchetei jurnalistice.

AUDIO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *