In vechea lume normala, era cam asa

Cand era Bine, Binele organiza alegeri si castiga Raul. Lumea era normala, oamenii, evident, nu gandeau normal – intrucat erau INSELATI. Nu erau interesati de cat de bine traiesc ei, ci de cum traiesc „penalii”.

Cand era Rau, Raul organiza si el alegeri si castiga Binele. Brusc, oamenilor le venea mintea la cap. Suficienta o austeritate acolo si gata. La un moment dat, lumea a devenit anormala.

Raul a trecut la guvernare, a organizat alegeri, si satui de atatia ani de Bine, oamenii l-au votat inca odata.

Intre timp:
Australia construieste lagare de detentie langa aeroporturi. In Franta si Iltalia nu mai mergi la munca fara certificat verde. In Olanda, politia a tras in manifestanti cu munitie de razboi. In Austria se pregateste puscarie pentru nevaccinati.

Voi ce credeti, Raul mai are de gand sa organizeze alegeri ? Care sunt cele doua functii principale ale Raului ? INSELACIUNE si OPRIMARE.

Raul nu poate sa isi instaleze propria natura – OPRIMAREA – fara sa INSELE mai intai, sa se prezinte pe sine ca Bine si Binele drept Rau.

Ei, daca v-a INSELAT de atatea ori sa-l votati si acum a inceput OPRIMAREA, mai credeti ca are de gand sa plece ? Text Bogdan Caramalac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *