In replica / Lazăr Simona, “casa este ne locuibilă și au dărâmat zidul, vecina are o obsesie pentru mine, fură și curent” / VIDEO

Cu privire la materialul anterior, scandalul sa aprins. Furt de energie electrică, mizerie în curte. Doamna Lazăr Simona, astăzi a oferit un interviu în replică datorită materialului scos aseară.

– Cu privire la vecinii de lângă mine ?

“Vecinii de lângă mine mi-au furat plasa si ușa de la beci, de aceea se vede acea gaură. Eu nu locuiesc acolo și mama operat, am lipsit ceva timp. În această perioadă au dărâmat casa și au furat ce am avut în casă, am avut niște scule. Poliția știe că mai sunt câteva plângeri împotriva lor, această familie fură energie electrică și are curaj să vorbească despre mine ?”, susținerea Lazăr Simona.

“Au mizerie în curte și fură curent, a ma-i dărâmat și zidul de la casa, am fost plecată dincolo și când am venit am adus niște scule, doar ei au știut despre ele. Dar să știți că au dispărut sculele din casa mea”, mai susține proprietara casei.

Vorbim de o grădină infectată, o casă în prag de a se prăbuși și copii în pericol. Autoritățile statului așteaptă să se întâmple nenorociri. Se fura curent în plină zi și mizeria la îndemână. Asta este radiografia municipiului Petroșani, o casă de stat a devenit subiect de scandal. Totul se întâmplă din cauză că autoritățile au intrat în concediu, începând de la Poliție și până la SANEPID, toți sunt cu degetele în cafea.

Casa pică, seamănă cu o bombă cu ceas și infecția te adora de la poartă. 

  •  video
Loading...
likeheartlaughterwowsadangry
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *