În emisiunea „Omul de lângă tine”, doamna Kallai Mariana, a cerut ajutorul redacției

Doamna Kallai Mariana, a cerut ajutorul redacției NEWSVJ, petru problemele sociale grave, cu care se confruntă. Doamna, mai sus menționată, a fost evacuată, cu copilașii în stradă, de Primăria Municipiului Petroșani, asta, după ce domnul Primar, a mințit-o în față, spunându-i, cităm : „Nu te dă nimeni afară, pentru că ești gravidă”, stai liniștită.

 

În nenumărate rânduri, doamna a adus rugăminți domnului Primar Tiberiu Iacob-Ridzi, și doamnei Dorina, dar în zadar. Doamna, a ajuns, scoasă afară în stradă, cu copilașii minori, concubinul ei fiind plecat la muncă în străinătate, cu un contract pe durata unei, luni calendaristice, la cules de pere, a aflat și el crunta veste.

Doamna, a vrut să plătească, dar Primăria, i-a spus că nu se poate. Doamna Kallai Mariana, a plătit suma de 1500 RON, doamnei Jurca Monica, care a pretins inițial suma de 2500 RON, pentru a-i ceda contractul. După ce a primit suma de bani, nu a mai fost de găsit. Cum am mai menționat și într-un articol anterior, doamna în cauză, are o fetiță, foarte grav bolnavă, la care medicii, nu i-au dat șanse de supraviețuire.

Cu toate, aceste, inima celor din Primăria Municipiului Petroșani, a fost de piatră.  Acolo, s-a intrat în mod abuziv, în unele locuințe, dar se pare că cei din Primărie, respectiv doamna, de la spațiul locativ, a trecut aceste abuzuri, cu vederea. Redacția NEWSVJ.ro, îi atrage atenția doamnei Dorina, că acolo în blocul D 3, s-au întâmplat multe nereguli.

Doamna Kallai Mariana, doarme temporar, la sora dânsei, dar are nevoie de o locuință urgent, și pe această cale îl roagă, pe domnul Primar să o ajute cu o locuință, în acel bloc D 3.  Garsoniera, unde a locuit, nu avea nici curent, nici apă potabilă. Pe parcursul emisiunii, a intervenit domnul Gerschner Francisc, care a subliniat că vina principală, este a doamnei Kallai Mariana, și nu a Primăriei. Primăria este proprietarul de drept al garsonierei, și nu doamna Jurca Mariana.

A sfătuit-o, pe doamna Kallai Mariana, să se adreseze primarului Tiberiu Iacob-Ridzi, iar în legătură cu suma de bani, pe care a dat-o doamnei Jurca Monica, Poliției Municipiului Petroșani. Când a dat aceea sumă de bani, doamna Kallai Mariana, susține că cumnata și cumnatul ei, au fost martori la acea tranzacție. Numerele de contact ale redacției NEWSVJ.ro, domnii din Primărie, în frunte cu domnul Primar le-au pus la lista neagră. Sperăm, că în final, domnul Primar Tiberiu Iacob-Ridzi, o va ajuta să obțină o locuință, pe doamna Kallai Mariana.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *