În curând veți afla despre, mafia cărbunelui

După ce vom finaliza ancheta jurnalistică, vom prezenta imagini, de la fața locului, cum se sustrage huilă, se vinde pe porumb, banii aceștia ajung în buzunarele Mafioților. Anaf-ulnici măcar, habar nu are.

Sunt persoane care au sechestru pe bunuri, totodată mai există și la această oră, persoane care se ocupă. Știm cu siguranță, că procurorilor le este greu să facă lumină în acest caz, și știm că în urmă cu aproximativ doi ani de zile un om în vârstă cu și ea are ochelari, a fost pus la podea și încătușat, dar asta nu i-a oprit să nu mai sustragă huilă.

Procurorii ar trebui să își îndrepte atenția, înspre capii mafiei și să i-a pe cei mari, nu să adune ciurucuri care au doi trei saci de huilă, în grădină. Cu siguranță persoanele care își permit, și la această oră să facă combinații la nivel înalt, sunt ținute în spate de persoane din sistem, de la ANAF, Procuratură, Judecătorie și Poliție. Ancheta este în curs de desfășurare, au încercat unii polițiști să sustragă probe, dar nu sunt pentru ei, Aș ruga autoritățile să nu mai încerce, să ne închidă ușile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *