Hodoș: Face dezvăluiri, cu privire la acel cimitir

  •  
  •  
  •  

Povestea Cimitirului fără Nume. Primăria, a donat un cimitir Parohiei Ortodoxe, am încercat să obținem acele acte, dar ele nu există.

Multe sfori s-au tras, care cum a vrut, a încasat bani, de pe urma oamenilor trecuți în neființă, cum se știe, este un jobb foarte bun, ce aduce venituri consistente din buzunarele săracilor. Cum își permite, un Preot să spună că ne ghidăm după acea traditie. Aș vrea să văd, care Preot se plimbă cu bicicleta și duce lipsa banului. Cu siguranță, nu există la noi în țară, acea statistică.

Cu privire la cimitirul groazei, toți preoții încasează bani, cimitirul nu aparține nici unei Biserici, cum spun ei, iar domnul Hodoș, în replică spune cu totul altceva: ” Cimitirul Aeroport, aparține de Parohia Ortodoxă ie o femeie și un bărbat, o fost bătrînu și o rămas fiul lui, nu aparține de Primărie. În 1993, pentru locurile alea de veci, de acolo s-a dat la Parohia Ortodoxă, unde era domnul Pătrașcu, Pătrașcu era la Biserica mare, s-a întins pînă în jos, Pătrașcu a decedat, și a rămas domnu  Barbu, cu încă un preot, ei încasează banii pentru locuri, ei trebuie să aibă evidența morților, în registrele mari, evidența morților, cum avem și noi aicea,  și Consiliul Local la Primărie, și respectînd legea cimitirelor. Cînd o fost, cei de la Mediu, aia trebuia să-l întrebe. În 1993, s-a donat pentru cimitir. Cei care au terenul acolo, au taxe plătite la Biserica Ortodoxă. “

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *