Halep, declaraţie curajoasă la plecarea din ţară: De ce românii pot visa la o performanţă istorică pentru tenisul feminin 

Simona Halep (3 WTA), Mihaela Buzărnescu (29 WTA), Irina Begu (75 WTA), Ana Bogdan (105 WTA) şi Monica Niculescu (106 WTA) au plecat spre Ostrava pentru confruntarea cu Cehia din weekend, având un obiectiv cu adevărat spectaculos. 

După o lună ianuarie în care, cu excepţia Simonei Halep, majoritatea româncelor au dezamăgit în circuitul WTA, startul lunii februarie a adus un prim semn bun pentru tenisul feminin. 

Irina Begu şi Monica Niculescu au câştigat proba de dublu în Hua Hin (Thailanda), rezultat care a crescut moralul celor două înaintea meciurilor programate pentru 9 şi 10 februarie cu Cehia în Grupa Mondială. Triumful cuplului Begu – Niculescu a venit la fix, mai ales că România urmează să întâlnească o adversară redutabilă la dublu. Convocate în echipa Cehiei, Katerina Siniakova şi Barbora Krejcikova sunt pe primele două locuri în clasamentul mondial al probei de dublu! 

adevarul.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *