Gorjeni ce au vândut vin și țuică în piață au rămas fără marfă și au fost amendați.

Zilnic vin cei din Gorj cu vin și țuică în piața din Petroșani, nu au acte pe vin, nu a fost verificat de nicio instituție, dar ei fac comerț cu alcool. Poliția Economică a avut o acțiune în Piața Centrală cu privire la cele menționate, a existat și o sesizare pe marginea subiectului. Mereu cei din Gorj îi alungă din piață pe oamenii din acest oraș, săracii vin să vândă flori și nu au loc de cei din Gorj.

Au fost ridicate sticle cu vin de Poliția Economică, dar persoanele în cauză au fost și sancționate, potrivit unor surse. Persoanele ce vin din Gorj sunt blindate cu țuică și vin și vând din portbagajele mașinilor. La nivel de Petroșani s-au de județ,  credem că sa desființat biroul ANAF. Administratorul piețelor cum ați putut observa nici măcar nu a reușit să îi stăpânească, această evaziune se face cu știrea conducerii piese. Vin cei din Gorj și fac legea în piața din Petroșani!!

Mai apare pe sticlă Poliția Economică o dată pe an, dar în piață tot se face evaziune cu vin și țuică. Asta o știu toți din Poliție, dar nu intervin.

Loading...
likeheartlaughterwowsadangry
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *