Gogotă Andrei, “am fost acuzat că dețin droguri de mare risc”. DIICOT renunță la urmărirea penală.

Tânărul a fost acuzat de un mare ziarist că ar fi consumator droguri de mare risc, reprezentanții IPJ Hunedoara spun altceva. Procurorii DIICOT renunță la urmărirea penală față de Gogotă Andrei, să fie o acuzație fără a fi probată ? Pentru unii presa a devenit obiect de manipulare, pentru unii ziariști presa este ținta intereselor.

Cunoaștem faptul că acel ziarist are o problemă personală cu numitul din acest material, Gogotă Andrei, potrivit unor surse. După cum se vede gluma se îngroașe, ziaristul are o problemă personală cu acest băiat, “dar instituțiile statului nu trebuie să tragă concluzii îndoite după un ziarist ce pune paie pe foc”.

Să vedem ce spun Procurorii DIICOT cu privire la adresa tânărului.

Totul este ca la carte, folosești marss media pentru scopuri personale. Asemenea atitudini au mai avut loc și în urmă cu câțiva ani, dar atunci a rămas fără un job, de corespondent. Să prezentăm ce sa scris în presă la acea vreme.

Ce prezentăm aici și de ce manipulam opinia publică ? Cine îl va trage la răspundere??

“Cine va răspunde pentru materialele de presă mincinoase ? Răzbunare și articole din filmele cu (……..)”. Reușim să înțelegem că unii ziariști au influență asupra instituțiilor, asta am spus-o de câte ori am avut ocazia.

Încercați să nu mai folosiți opinia publică cuvânt de “manipulare”, dacă unii au înțeles că presa se face prin “manipulare”, este total greșit. Putem relata că tânărul din imagine are probleme cu mașinile, dar nu cu drogurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *