Garda de Mediu Hunedoara, constată vorbe în vânt în orașul Aninoasa.

În orașul Aninoasa, ai ocazia să găsești munți de gunoaie și nimeni nu se interesa de adevărata problemă, edilul ar trebui să nu mai risipească banul public, iar cei în măsură ar trebui să adune acele gunoae că nu fac bine societății. Ăsta este primarul, un primar gospodar și cu o doamnă consilier în Consiliul Județean Hunedoara.Am ajuns să facem o înștiințare către Garda de Mediu Hunedoara, deoarece au uitați să răspundă la o sesizare. Dar, într-un final înștiințarea adresată de noi, vine în completare cu răspunsul de mai sus. Am ajuns să le aducem aminte că, sunt datori cu un răspuns.

Ce am sesizat noi și pe ce dată a fost făcută sesizarea?Garda de Mediu Hunedoara, trage cu dinții de scaunele tăvălite prin „bălțile de cafea„, nimic, nimic concret, totul este la întâmplare? Primarul orașului Aninoasa, virgulă Garda de Mediu Hunedoara, aceeași cafea în fiecare dimineață.

Înștiințare despre care se discuta puțin mai sus!Situația arată cum credem noi că o prezentăm !

Primăria orașului Aninoasa – PSD.

Consiliul Județean Hunedoara – PSD.

Soția domnului primar, face parte din Consiliul Județean Hunedoara, și ne întrebăm de ce Garda de Mediu Hunedoara,  vine cu un răspuns pe măsura cafelei de dimineață ! La nivel de județ, totul se învârte prin „împinge„, influență politică. Moștenirea domnului președinte al Consiliului Județean, fault în spatele Primăriei Aninoasa.De când actualul primar a ajuns „tartor” la Primăria Aninoasa, 80% din suprafață este domeniul privat a domniei lui. Bineînțeles cu sprijinul doamnei de la Consiliul Județean.

Citiți și arici din materialul anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *