Gabi Pancu, firma SUPERCOM- deșeuri pe jos, nerespectarea contractului de muncă și conducător fără permis.

Un martor ocular a trimis imagini și a oferit informații despre ce se întâmplă în interiorul firmei Supercom.  Contractul de muncă ce nu se respectă, deșeurile ajung pe jos și anumite persoane conduc pe drumurile publice. Pentru o mai bună transparență, noi am solicitat firmei Supercom inscris un punct de vedere.A trecut mai bine de o lună și punctul de vedere nu a sosit, prezentăm poziția martorului ocular și așteptăm în continuare să revină cu un punct de vedere. Stăm și noi întrebăm ! De ce instituțiile statului nu intervin la firme cum este asta, se dă ceva sub mână? Oare de ce se întâmplă ce ne spune martorul ocular !

Ce păzesc inspectorii ITM și Poliția, “stau în birouri cu mâinile pe țigări și pe cafele ?” Bine că aruncați cu banii în firme cum este asta ce își umilește angajații. Bine că patronul firmei lasă oameni să conducă ce nu dețin permis de conducere.

Lipsesc inspectorii ITM, și mai spunem o dată, lipsesc inspectorii ITM. 

“Aceasta persoana conduce fara carnet de conducere si in interiorul firmei si pe drumuri publice. Gunoaiele se depoziteaza pe jos, in rampa de gunoi, nu in prese sau alte utilaje, pur si simplu le goleste pe jos. Si, a doua problema este contractul de munca care este 8 ore pe zi,dar directorul nu-l respecta si obliga oamenii sa ramana peste program, actual find de la 6 dimineața până la 5 dupa amiaza. Programul normal trecut in contract este de la ora 6 dimineata pana la ora 15. Daca sambata sau duminica oamenii nu vin la munca ii da afara pur si simplu, nu se respecta contractul de munca. Director fiind Gabi Pancu, firma SUPERCOM”, martor ocular.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *