Fost condamnat de Poliție, în derivă. Își caută un loc de muncă

A pierdut stima și respectul colegilor, al foștilor subordonați, poate chiar și al prietenilor. Lovitura, cea mai grea, a fost retragerea certificatului ORNISS. 

A pierdut stima și respectul colegilor, al foștilor subordonați, poate chiar și al prietenilor. Fost comandant la Poliția Municipiului Lupeni, apoi a fost plasat comandant agent la Poliția Municipiului Petroșani. Dar pe scurt, radiografia domnului din imagini.

6 luni are la dispoziție un comandant de poliție din județul Hunedoara care a rămas ”fără armă”. Dănuț Mocanu, fost comandant la Poliția Lupeni și adjunct la Poliția Petroșani din Valea Jiului, se află în situația în care va trebui să-și găsească un post, oriunde în țară, timp de șase luni. În caz contrar, va fi dat afară din sistem. La acest moment, Mocanu este la dispoziția IPJ Hunedoara și lucrează la Poliția Petroșani. Sursa: gddhd.ro

A stat 9 luni în concediu medical și de duminică se află în concediu de odihnă. Altfel spus a revenit la ”comandă”. Dănuț Mocanu, comandantul Poliției Municipiului Lupeni, își reintră în drepturile prevăzute de fișa postului. Poliția municipiului Lupeni din Valea Jiului rămâne astfel  câmpul de luptă al ”frustrărilor, abuzurilor, răfuielilor personale”.  Problemele din această secție sunt de notorietate. Aici personalul este împărțit în două tabere clare. Politica managerială a IPJ Hunedoara nu a reușit nici în actuala structură să gestioneze o ”stare toxică” ce trenează de 9 luni. Sursa: gddhd.ro

La Lupeni a făcut o serie de probleme, acuzații la nivel înalt, presiuni peste presiuni. Iar la Petroșani, a dat-o în bară, a rămas fără acel certificat. Am mai divulgat secrete, după toate cele spuse, de parcă nu aș fi scris o carte, am trecut în prima pagină următoarele:

Domnul, a avut câteva conflicte de interese, cu diferite persoane, mai mulți polițiști au fost acuzați de anumite fapte, cert este că nu sa putut demonstra. În urmă cu câtva timp, a fost pus la dispoziția IPJ-ului, dar totodată acuma, este în căutarea unui loc de muncă. Munca de birou nu ia plăcut, domnului dictator.

Cum nici nota, din semestrul 2 nu la salvat, de un loc mai bun, a dat fuga la Forțele de Muncă, cerând ajutorul celor care vor să îl angajeze pe un salariu minim pe economie. Dacă aveam un loc la noi în redacție, îl primeam cu dragz dar ținând cont că face parte din categoria vânzător de informații, ne este frică să nu ne facă probleme.

Haideți să nu râdem de domnul din imagine, să îl ajutăm cu un loc de muncă, poate așa mai capătă un bănuț cinstit și o influență pe sistem. Vreme schimbătoare, gradele sunt plimbătoare, permisiunea este trecătoare. Dar domnule, dumneata le-ai depășit pe toate.

Ai fost cercetat de IPJ, datorită faptului că mai mulți polițiști din subordinea dumneavoastră, v-au făcut sesizări în nenumărate rânduri, la IPJ la vremea respectivă. Domnilor de la IPJ, vouă chiar nu vă e rușine, ați lăsat un om fără loc de muncă, un mare comandant de poliție, își caută loc de muncă.

Cu examenul ați dat de gard, cu politica la pat, cum așa se dă, cu cartea ai diplomă, și BAC, ești împărat, primești etichetă de sifonier, te dă lumea la o parte. Anunț Important, care dorește să îl angajeze, pe domnul din imagini fost comandant la Poliția Municipiului Lupeni, agent la Poliția Municipiului Petroșani, a rămas fără loc de muncă, nu are ce pune pe masă. Vrea un salariu minim pe economie, ajutați-l.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *