Foamea și nepăsarea mamei la împins la o tâlhărie, a fost arestat în Anglia. A tâlhărit o femeie, acum este reținut 24 de ore.

Persoana din imagini are undeva la 19 ani, locuiește în cartierul Colonie, dar nu mai deține acte de identitate. Actele iau expirat în Anglia și a ajuns în România prin Ambasada. În Anglia a făcut pușcărie pentru anumite fapte de natură penală, mama lui știe despre ce este vorba, pentru că ea a chemat Poliția.

În Petroșani are doar bunicii din partea mamei, tatăl este cunoscut și el cu antecedente penale. “Consumă perlandez și în urmă cu câteva zile a sărit la o femeie în vârstă să îi fure banii, când ma văzut sa speriat”. Acum este reținut pentru 24 de ore, tipul provine dintr-o familie dezorganizată. Totul sa întâmplat din cauza părinților și a bunicilor.

Vă facem cunoștință cu mama băiatului de 19 ani.

Tipa din imagini are un proces pe rol la Judecătoria Petroșani, pentru abandon familiar. Are mai mulți copii din mai multe relații, doamna din imagine va trebui să dea socoteală la Judecătoria Petroșani cu privire la copilul ce la abandonat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *