Fiul meu este protejat de angajații Primăriei Uricani, a tras de minore și a avut dosare. Are spațiu fără acte./VIDEO

Ancheta nostru jurnalistică continuă pe marginea subiectului, cu privire la scandalul dintre „tatăl și fiu”, tatăl își acuză fiul cât și anumiți angajați din Primăria Uricani. Ce implicare are doamnă care reprezintă instituția Stat în Construcții ? Mănâncă pizza și bea cafea în Primăria orașului Uricani !

Mie mi-a dat Primăria termin 15 zile să îmi dărâm construcția fără acte și fiul meu funcționează în continuare fără acte, are construcție fără acte.

Copilul meu, în urmă cu ceva timp a tras de anumite fete minore, asta știu pentru că am fost contactat de părinții fetelor. Copilul meu, a avut și dosar penal, mai relatează domnul din imagine. Copilul meu, are un spațiu în stația de maxi taxi, este luat abuziv și cetățenii așteaptă microbuzul afară în ploaie. Primăria orașului Uricani cunoaște pentru că am sesizat aspectele astea de câteva ori, spune domnul din imagine.

În perioada următoare vom contacta persoanele care sunt implicate în acest material de presă. Persoanele care își aud numele și vor să facă dezvăluiri sau să își exprime un punct de vedere, sunt așteptate. Puțin mai jos veți auzi o declarație de presă.

Ne rezervăm dreptul de a face citate din cuvinte jignitoare și afirmații care noi nu le putem proba, ancheta noastră jurnalistică este în curs de actualizare, instituțiile competente cu siguranță vor face lumină pe marginea subiectului.

  • video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *