Firma “Spartan” – Contracte fara stampila si semnatura firmei

  •  
  •  
  •  

Incet, incet, dar cu siguranta veti vedea contracte false fara semnatura, sa nu pomenim si de stampila, asta se intampla in firma “Spartan” din Caracal, o firma renumita cand e vorba de nereguli. Daca asa sta treaba, veti iesi vre-o data la pensie mai oameni? Va intreb si eu . Contactul intre CEH si “Spartan” a fost incheiat doar pe aproximativ patru luni jumatate .

Am incercat sa luam legatura cu un fost angajat, sa ne explice el cum e cu contractele si ce trebuie sa contina un contract: ”Un contract trebuie sa fie in doua exemplare originale si pe unul sa scrie angajatul ”am primit un exemplar”, apoi acela trebuie trimis la firma inapoi, celalalt ramane la angajat. Tin sa precizez ca stampila trebuie sa fie albastra si semnat de patron sau administrator. Fisa postului e un contract individual de munca unde acolo scrie atributiile angatului, cate ore pe luna trebuie sa faca , trebuie sa aiba si un act aditional , etc.”, a declarat o sursa de buna incredere .

Tot se zvoneste ca e bine si frumos, dar daca te apuci sa cercetezi e bai, eu am reusit sa fac cateva radiografii color dar lipsea tusul , adica ori cine face ce vrea . Cum se poate sa se lucreze fara telefoane de servici sau statii de servici ? De ce angajatii nu au echipamente de munca ci au numai sefii de tura si cei de la poarta? Dupa lege angajatorul trebuie sa i faca contract de munca inainte de a lucra . Fisa medicale nu au majoritatea , au o singura adeverinta de la doctorul de familie si care nu e valabila .

Contracte xerox-ate si vorbe in drum, asta arata sinteza noastra: “ a contractele sunt ok sunt stampilate si semnate corespunzator “, a precizat unul dintre sefi. Pai daca asa e cum zice, la noi de ce nu a sosit si stamplia s-a pierdut pe drum? Sa nu mai intreb cine a dat cu semnatura ca apar multe virgule.

Ce pazesc politistii , ITM Hunedoara de nu ia masuri ? Inca sunt probleme la acea firma. Vom reveni cu noi detalii din centrul problemei . Doua contracte primite pe redactie, Newsvj.ro, de la unii angajati de la Minele Lupeni si Lonea si voi mai primi de la mai multe persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *