Fată de 8 luni a rămas fără tată, tatăl găsit spânzurat în sera de la Primăria Petrosani / VIDEO

O dragoste chinuită a lăsat în urmă o fată de numai opt luni de zile, tatăl minorei a fost găsit spânzurat. Băiatul era angajatul Primăriei Petroșani a lucrat la seră. Joi pe data de 14 familia a alertat autoritățile dispariția băiatului.

“La căutat autoritățile cu lanterna dar nu lo găsit, l-am căutat și noi porțile erau închise. În acea seară nu l-am găsit la muncă, am plecat la Poliție și am dat declarație. Vineri dimineața soțul a primit un telefon de la Primărie să meargă la seră”, spune mama băiatului Bâtcan Maria.

“Eu cred că cineva la omorât și la lăsat acolo, vreau să se facă anchetă un spânzurat nu îl găsești cu limba scoasa”, mai spune mama băiatului.

“L-am găsit cu spatele către ușă, în camera care a fost găsit era cu spatele către ușă și legat cu o ață ca și cum ar fi fost spânzurat. Nu cred că sa spânzură el, avea mâinile vinete, spune tatăl băiatului Bâtcan Aurel. Am făcut scurte citate dar mai jos veți găsi interviul ca atare.

Ăsta a fost cuplul ce a lăsat în urmă o fată în vârstă de opt luni, părinții băiatului mai susțin. “A lucrat la sera de la Primăria Petroșani, a iubit această fată foarte mult are și un copil în vârstă de opt luni. Dar, nu înțeleg această fată este într-o relație cu altcineva”. De multe ori dragostea îți fură mintea, problema este ușor de înțeles. Zis, nora provine dintr-o familie dezorganizată așa se aude, urmăriți materialul de mai jos iar noi vom reveni cu informații noi.

  • VIDEO

Un comentariu la „Fată de 8 luni a rămas fără tată, tatăl găsit spânzurat în sera de la Primăria Petrosani / VIDEO

  • 17 mai 2020 la 0:17
    Permalink

    Va luați după ce se aude? Familia fetei chiar dacă e mai neavuta, nu e dezorganizata, înainte sa plublicati un articol, informativa mai amănunțit.. Semnat o vecina a fetei

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *