FANE BALACICA: I-AM CIURUIT!

Legea se aplică facultativ când este vorba de interlopii care terorizează Valea Jiului. Victimele sunt obligate să-și retragă plângerile pentru că polițiștii și procurorii se mișcă în ritmul melcului.

Fane Bălăcică, cunoscut pentru activități neortodoxe, le-a tras-o iar tuturor! El este un șmecher care poate recurge la orice, pentru ca apoi să iasă basma curată.

A bătut un tânăr în văzul tuturor,iar apoi și-a trimis săgețile să patruleze pe la casa omului și să-l convingă că trebuie să-și retragă plângerea și nu mai contează că omul are coastele rupte în el.

Trebuie să vină FBI-ul, CIA-ul, sau luptatorii din Legiunea Străină, să restabilească ordinea în Valea Jiului? Valea Interlopilor,protejați în cele mai multe cazuri de oameni ai legii?

Chiar trebuie să omoare haimanalele ăstea pe cineva ca să luați măsuri? Serios ,dacă nu puteți să vă faceți datoria e mai bine să vă dați demisiile pentru că nu este normal ca în această Vale a INTERLOPILOR să guverneze o stare de teroare în rândul cetățenilor.

Hai la treabă sau plecați și lăsații pe alții care pot!

Ne-am săturat de toată bălăceala asta creată de cei care se bălăcesc în aceași troacă. Sper că intelegeți că așa nu se mai poate și că oamenii normali nu vor să trăiască în TEROARE.

Foto facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *