EXCLUSIV: In timp ce conducea un autoturism, un tanar a fost atacat cu bolovani de o alta persoana

  •  
  •  
  •  

Un tanar in varsta de 19 ani, in timp ce conducea un autoturism in zona liniei ferate, spre intrarea in cartierul colonie din Petrosani, a fost atacat cu bolovani fara a cunoaste mai exact motivul.

Tanarul ne-a relatat ca exista totusi un conflict mai vechi intre familia lui si acea persoana, de fiecare data cand se intalnesc cu acea persoana, acesta ii ataca cu orice prinde la indemana, fapt confirmat de altfel si de bunicul si unchiul sau. Ne-a mai relatat ca au depus mai multe plangeri impotriva lui si inca nu s-a luat nicio masura.

Si de data aceasta s-a depus plangere la Politia Municipiului Petrosani impotriva acestei persoane care a provocat daune serioase ale autovehicului. Daunele provocate de acest individ sunt urmatoarele: geamurile laterale ale usilor din partea dreapta ale autoturismului sparte; aripa dreapta, capota, si plafonul lovite.

Purtatorul de cuvant IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu, ne-a comunicat ca a fost identificata persoana in cauza, s-a intocmit un dosar penal pe numele unui tanar in varsta de 22 de ani, acesta fiind acum cercetat in stare de libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *