Evaziune fiscală cu pădurarii de față, autoritățile au dovedit că sunt incompetente.

Se face evaziune fiscală cu lemn în Aninoasa, totul se întâmplă cu știrea pădurarilor. Pădurari eliberează aviz pe lemn. Persoanele ce fac exploatări vând lemnul pe OLX, asta o spun fotografiile de pe conturile lor de Facebook. Am demarat o anchetă jurnalistică pe marginea subiectului, încercăm să aflăm adevărul cu privire la evaziunea fiscală.

Autoritățile din județul Hunedoara nu vor să își facă datoria, asta credem noi. Ținem să credem că autoritățile sunt nepăsătoare pentru că pe rețelele de socializare băieții comercializează lemn din pădure. Vom prezenta o serie de fotografii compromițătoare și reale, vom relata despre pădurarii implicați și unde se întâmplă aceste lucruri nejustificate.

Ne întrebăm și întrebăm și noi la rândul nostru, această mașină și utilajele din fotografii de ce nu au fost verificate. De ce autoritățile sunt prieteni cu pădurarii și pădurarii fac evaziune fiscală cot la cot cu hoții? Ce vă spune vouă această mașină din fotografie! Au existat autorizații de exploatare pe persoană fizică pe un termen de 6 luni, dar băieții au luat lemne de la mai multe persoane și au vândut la adresei diferite.

Alertă în Valea Jiului: – “Cândet (Zona Gambrinus) pădurar Igna Florin, este unul dintre pădurari și acolo se întâmplă anumite evaziuni fiscale”. Frumos cal, da și evaziunea fiscală se ridică la câteva sute de milioane. Încă se mai întâmplă și se fac bani, există un control la nivel înalt, dar băieții fac bani din lemn.

În cel mai scurt timp vom scoate din arhiva noastră o serie de înregistrări cu privire la evaziunea fiscală, lame autoritățile incompetente să se mai lovească de birocrație și băieții să fure în continuare. Pe parcursul anchetei vom spune câtă pagubă a fost făcută și câtă populație a suferit din cauza lor. Vom reveni cu noi informații și atenție la domnii ce vând lemn pe rețelele de socializare.

Loading...
likeheartlaughterwowsadangry
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *