EOLIAN ENERGY DUPĂ CE A FOST LUATĂ PRIN SURPRINDERE DE DOUĂ ORI, NICI MĂCAR NU SUNT ÎN STARE SĂ CUREȚE MUNȚII DE ZĂPADĂ DIN CARTIERELE MĂRGINAȘE

După ce că ia luat zăpada pe nepregătite, de două ori, au fost amendați la mișto cu suma de 100 milioane, dar cum se vede a fost semnificativ. Munții de zăpadă stau în continuare, și de o parte și de alta. Dar ce este mai grav, este că la noi se tolerează prostia.

Mai mulți taximetriști, sau plîns că plătesc taxe pe parcări, și nu au unde parca, pentru ași putea desfășura activitatea. Parcările lor sunt pline de zăpadă, cartierele îs date uitării, ce a însemnat acea amendă, care are echivalența cu o pungă de sticksuri.

Datorită munților de zăpadă, au început să se inunde străzi, oamenii tot mereu sunt uzi la picioare, gripa, nu te mai întreabă dacă te-ai vaccinat, pe primar îl doare-n cot, că ne confruntăm cu o epidemie.

Oricum și de ar putea nu ar face este incompetent, vîntul bate, gripa a început să facă primele victime. Reprezentanții firmei de dezăpezire, nu doresc să răspundă la telefon, dorințele ce au sediul la Poliția Locală, zis Garda de Mediu, de se plimbă tot mereu cu parașuta, nici măcar nu le pasă în ce situație a ajuns orașul. Ultimul cuvânt, îl are Primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *