DR.GHEORGHE CRISTEA MEDICUL DSVSA HUNEDOARA FACE DEZVĂLUIRI ȘOCANTE CU PRIVIRE LA MOARTEA CÎINELUI

  •  
  •  
  •  

Doctorul Gheorghe Cristea, afirmă că asistenta, a consultat cățelul.

Doctorul Gheorghe Cristea: “Nu face vaccinul pînă nu se uită la starea animalului….Pentru vaccinări și astea poate să folosească parafa….Da, sunt răspunzător,….,adică eu vreau să facem să fie bine. D-na asistentă a pus ștampila pentru că a vaccinat cîinele….Pot să fac aici autopsia, legal.

Referitor la decesul cățelului, domnul doctor Cristea afirmă: ” ÎN perioada de incubație nu se identifică simptome, și vaccinul a accentuat virusul care era în organismul cîinelui respectiv, și s-a declanșat parvoviroza, este foarte multă parvoviroză în zonă. Starea clinică se observă după starea generală….S-a consultat prin observarea stării generale. Adică ce se întîmplă, consultați are foarte multe laturi…S-a făcut un tratament, pentru boala care a manifestat-o cîinele, parvoviroză. Da ștampila cabinetului avea voie să o folosească asistenta…. Virusul parvovirozei se face vinovat pentru moartea acestui cîine. Îmi asum răspunderea că cîinele a decedat din cauza parvovirozei. Parvoviroza este o boală produsă de un virus și care are o perioadă de incubație și după aceea se declanșează simptomele, nu întotdeauna la consultație se observă boala,….Mă numesc Cristea Gheorghe, șef de cabinet.

Proprietara cățelușui afirmă, la rîndul ei următoarele: ‘L-am dus la cabinet, ca să-i facă vaccinul, și ea (asistenta), ia făcut vaccinul, deparazitantul și după vaccin a decedat cîinele. Da,dar domnul doctor, de unde știa că cîinele a avut un virus, cînd nici nu a fost consultat cîinele, înainte de a-i face vaccinul. După vaccin, cîinele s-a simțit rău și am venit înapoi la cabinet. I s-au administrat vreo 7, 8 injecții și la trei ore a decedat. Vreau să se facă dreptate. Cîinele este la Deva la autopsie. Eu zic, că da este  vinovat de cele întâmplate, adică domnul doctor. Cîinele era sănătos, avem  și filmare cu cîinele, înainte de a-l duce la vaccin. Mă numesc David Carmen.

Doctorul Gheorghe Cristea: “Adică vreți să căutăm o soluție să fie bine, dacă nu…”. Persoanele de mai sus, au făcut aceste declarații pentru NEWS VJ.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *