Dorica, “ma bătut astăzi Ciolea cu un furtun, din cap până în picioare sunt vânată”. / VIDEO

Nu a stat pe gânduri și a intrat în acțiune, a reușit de a bătut o femeie în vârstă cu un furtun. Individul răspunde la numele de Ciolea Mironel. Doamna Dorica, astăzi a plecat cu animalele pe de-al ca de obicei, dar lucrurile au scăpat de sub control.

Evenimentul nefericit a avut loc în satul Ponor, mai exact pe dunga Streiului în zona în care doamna merge cu animalele. “A venit ca hoțul cu un furtun în mână și ma bătut din cap până în picioare”, spune victimă. Am încercat să-l contactăm pe domnul agresor dar nu am reușit să îl găsim la capătul firului.

Victimă a avut nevoie de îngrijiri medicale, ginerele a dus-o la UPU Petroșani cu mașina proprie, asistentele împreună cu doctorița s-au speriat de cele văzute pe corpul femeii. A fost sesizată și Poliția municipiului Petroșani cu privire la cele întâmplate, Polițiștii de la Petroșani au putut doar să facă actele mergătoare, nu aparține de Petroșani așa că cei de la Hațeg sunt în măsură.

Până la această oră Poliția Comunei Pui împreună cu Inspectoratul de Poliție nu au găsit o soluție împotriva individului, la postul de Poliție Pui există foarte multe plângeri și dosare împotriva lui. Șeful de post îi ține apărarea incontinuu. Inspectoratul de Poliție în continuare dă dovadă de lipsa personalului, cum de a fost posibil o femeie în vârstă să fie torturată mai rău ca intr-un film de groază…..

Să nu uităm, la noi în județ Inspectoratul de Poliție nu duce lipsă de efective. În ultimul timp tot mai multe femei ajung victimă sălbăticiunilor. Domnul care a comis această faptă are relație chiar și la penitenciarul de la Deva, acolo lucrează concubina lui. La câte fapte a comis individul își mai permite să comită pentru că relațiile îl ajută.

  •  video
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *