Doamna Daniela Luncan, din Merișor, mulțumește Redacției NEWS VJ.ro, pentru sprijinul acordat

În urmă cu puțin timp, doamna Daniela Luncan, a fost în platou, la emisiunea “Ora Adevarului”, moderată de domnul Câmpean Andrei, unde a vorbit despre problemele întâmpinate cu conducerea APIA.

Pe parcursul emisiunii, Redacția NEWSVJ.ro, l-a contactat telefonic pe domnul director al APIA, domnul Socol Ioan Marcel. Acesta, nu a dorit să ne ofere un punct de vedere, și a solicitat să fie invitat în platou. Citeste si aici newsvj.ro

Ulterior, când a fost contactat telefonic, de Redacția NEWSVJ.ro, pentru a fi invitat în platou, acesta nu a vrut să vorbească la telefon. În cursul zilei de ieri, în timpul emisiunii “Vorbește Lumea”, moderată de domnul Câmpean Andrei, doamna Daniela Luncan, a sunat la numărul de telefon al Redacției NEWS VJ.ro, unde ne-a mulțumit pentru sprijinul acordat, și îndeamnă cetățenii, să apeleze cu încredere, la Redacția NEWSVJ.ro.

“Bună ziua! M-au mințit, timp de 9 luni, m-au tot dus cu preșul. Cu ajutorul dumneavoastră, am primit banii de la APIA. Sfătuiesc pe toată lumea, să apeleze la presă, presa nu cere nimic și ajută, pe toată lumea, dacă au probleme cu autoritățile. Să apeleze, cu încredere. Vă mulțumesc.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *